U heeft bij ons de mogelijkheid om een zadel te proberen, dit kan aan huis. U bent welkom om met de trailer voor huis te parkeren, u hoeft hiervoor niet te keren met de auto en de trailer. Het zadel kunt u desgewenst passen en een stuk de weg uit rijden, desnoods bij ons op het erf. U kunt dus meerdere zadels passen op deze manier. Wij vullen geen zadels op en doen geen aanpassingen aan de zadels. Wel kan ik hier over advies geven.

Voor het passen van zadels aan huis dient u een afspraak te maken. Dit kan op telefoonnummer: 0642686733, u kunt bellen of appen.

Voor het passen aan huis in een straal van 20km rondom Westerwolde reken ik 50 euro.

Woon je verder weg dat reken ik daar de benzine kosten overheen, vraag op bovenstaande telefoon nummer naar de mogelijkheden hiervoor.

Ik heb meestal wel een grote diversiteit aan merken, denk dan aan JC, Thorowgood, Wintec, Bates, KN, Barefoot, Pagony, Rossner, Kentaur, Euroriding, Fryso, Albion, Hulsebos, Tekna, Horka, FRA, Barnsbey, Stubben, Zaldi, Anatomica, Daaleman, Kieffer of Dabbs.

Via internet gekochte zadels geven wij geen garantie, verkocht is verkocht en verzenden is op eigen risico. Past het zadel bij een internet aankoop niet dan nemen wij het niet retour. 

Geregeld hebben we ook hoofdstellen voor bit of juist bitloos.

Wanneer u aan huis komt voor het passen kunt u aan huis met de pin  of contant betalen, en ook voor het komen op locatie.

Via internet gekochte zadels verzenden wij uitsluitend met post nl en ontvangt u na betaling het track en trace nummer.