Mijn Naam is Sara Beaumont, en woon in het mooie Westerwolde  samen met mijn  gezin, paarden, honden en een aantal gezellige kippetjes.

Wij wonen  in een gezellig boerderijtje waar ik  met uitzicht op het natuurgebied en mijn paarden, kantoor houd. 

Ik ben graag bezig met communicatieve werkzaamheden,, zoals front en back office opdrachten, klantenservice en telefonische afspraken maken. 

De klant staat bij mij centraal, en ik  mag mij een echte marketing specialist noemen!

 

Ik ben niet alleen op kantoor te vinden , maar in mijn overige tijd ben ik zadelpasser en kunnen mensen met paarden  hier aan huis komen passen. Op afspraak kom ik ook op locatie .

Omdat ik regelmatig om me heen hoor dat er maar moeilijk aan goede en relatief goedkope zadels is te komen( behalve de bekende verkoopsites)  ben ik me in de zadelmarkt gaan verdiepen.

Bij Sivara vind je kwaliteitszadels voor mooie prijzen. Voor zowel dressuurzadels, springzadels, boomloos, western als de veelzijdigheid zadels kun je bij mij terecht.

Van leer tot kunststof heb ik ze liggen. 

De zadels zijn allemaal keurig in orde, en wanneer er sprake is van een beschadiging word deze vermeld op de desbetreffende verkoopsites. 

Af en toe heb ik ook andere paard gerelateerde artikelen te koop, deze staan met name op de bekende verkoop sites of op facebook. 

Zoek je een speciaal zadel stuur dan gerust een email, en ga ik voor je op zoek.

 

Mijn bedrijfsnaam komt voort uit een combinatie van mijn eigen naam en de naam van mijn Friese paard Ivar.